MANOFTHEMATCH.NL

The most outstanding Player!

Over MANOFTHEMATCH.NL

Onze organisatie is specialist op het gebied van Man of the Match verkiezingen in Nederland (en Duitsland), meer dan 2000 wedstrijden live voting voor de Canal+  Sony Man of the Match. Ook zijn we actief in de Eredivisie - en  Keuken Kampioen Divisie waar we een USP zijn als toegevoegde waarde voor een goed verloop van de MOTM verkiezing. Als referentie kunnen wij diverse topclubs en broadcasters noemen. 

Een Man of the Match verkiezing is anno 2023 een serieuze zaak, voetbal fans hebben er een uitgesproken mening over en daarvoor is deze website speciaal bedoeld.  Iedere voetbalwedstrijd is anders en wij werken altijd live. We tellen de stemmen via mobiele interactie bijvoorbeeld SMS of WhatsApp en checken ook de online stemmers via deze site.  Ook is er, al naar gelang de wens van de club of TV zender, soms een vakjury die ook een stemrecht heeft. Dat kunnen bestuursleden of oud-voetballers zijn, maar bijvoorbeeld ook een sponsor. Hoofdzaak is en blijft de publieke stem en die kunt u hier online kenbaar maken!

De Man of the Match wordt direct na afloop bekend gemaakt. Hij ( of tegenwoordig ook zij) gaat met de winnende stemmer op de foto, middels een foto MEET & GREET! We maken een match met de MOTM en de persoon die daar op heeft gestemd. Samen op de foto met je idool, een top ontmoeting dus! 

Het kan voorkomen dat, de uitkomst is, dat er geen Man of the Match is. Onze organisatie heeft hiervoor een alternatief draaiboek. Spelers uitroepen omdat er iemand gekozen moet worden hoort niet bij onze policy, Man of the Match is een eretitel voor spelers waar ze trots op kunnen zijn. Een titel die je moet verdienen door uit te blinken en waarop het publiek heeft gestemd.

Voor informatie  kunt u contact opnemen met, de heer Marcel Zonnenberg e-mail: info@manofthematch.nl